Neljäs nousukarsinta kahden vuoden sisällä toi viimein toivotun tuloksen ja NTP pääsi ansaitusti juhlistamaan nousua 3. divisioonaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ensi kesänä NTP pääsee haastamaan sellaisia joukkueita, joita ei olla välttämättä vielä ennen kohdattu. Haaste tulee olemaan äärimmäisen kova ja mielenkiintoinen, mutta ilman muuta voitoista lähdetään pelaamaan myös ensi kesänä!

Nousukarsinnan ratkaisu eteni aina nelinpelin kolmanteen erään asti

Vaikka nousu viimein napsahtikin kohdalle, niin helpolla ei kuitenkaan päästy. Lohkovoitto tuli tasaisessa nelosdivarilohkossa suhteellisen niukasti ja lohkovoitto varmistettiinkin vasta viimeisessä lohkopelissä RuT:ia vastaan. Nousukarsinnassa vastaan saatiin Salon Tennisseuran kakkosjoukkue, joka oli hoitanut oman lohkonsa näytöstyyliin voittamalla kaikki ottelunsa.

Nousukarsintaottelut etenivät jännittävästi niin, että kaksinpelien jälkeen otteluvoitot olivat tasan 1-1. Nelinpelinkin mentyä kutkuttavasti kolmanteen erään eli kymppitiebreakiin, saatiin nousukarsintaottelulle äärimmäisen jännittävä päätös. Lopulta homma saatiin kuitenkin hoidettua rennolla suorituksella kotiin NTP:n ottaessa jo kymppitiebreakin alussa piste-eroa vastustajiinsa. Johtoasema saatiin tällä kertaa pidettyä loppuun asti. Tästä on hyvä jatkaa kohti syyskauden sarjapelejä!

Nousukarsinnan ottelutulokset:

Kalle Keskinen NTP – Markus Oksanen SaTS 2 6-1 6-2

Jarno Terho NTP – Heikki Pöysti SaTS 2 2-6 3-6

Kalle Keskinen/Pasi Pennanen NTP – Markus Oksanen/Heikki Pöysti 6-1 3-6 10-6